Thursday 24 March 2011



JAPAN 2

Waarom gebeurt dit in Japan?

Ten eerste is de verschuiving van de tectonische platen een natuurlijk verschijnsel en zijn er verschillende bekende breuklijnen op aarde waar dit waarschijnlijker is dan op andere.
Dit proces wordt geactiveerd door de verschuiving van de magnetische velden op aarde en de draaing van de aardas, hetgeen een natuurlijk proces is, alleen onze bekende geschiedenis gaat niet ver genoeg terug om dit te herkennen.
Verder wonen er meer mensen dan ooit op deze plekken en daardoor raakt het veel mensen.

De konsekwenties zijn groot; de kernenergie is oude energie en niet door de mens in dehand te houden, voor de bewuste mens ook onacceptabel, mede vanwege het restafval.
Het is een on-natuurlijk proces , terwijl fusie dat niet zo is en er is meer......
De grootste bron van gratis energie hebben we nog vrijwel niets mee gedaan, het magma onder de aardkorst, genoeg gratis energie voor de gehele aarde en nog enkele andere planeten.

Waarom doen we het niet anders:Geld is de wereldreligie, wij geven niet meer voor energie uit  dan nodig is, ondanks de risico,s.
De grote oliemaatschappijen willen eerst de laatste druppel olie verkopen en als het echt op is investeren in iets nieuws, mits dat geld oplevert.
Zij zitten nog gevangen in een geld/materie/bewustzijn, dat alles te maken heeft met het bewustzijn van diegenen die deze machtige organisaties leiden.
Het materie bewustzijn gaat over geld en macht verzamelen om jouw eigen identiteit te versterken, het gaat niet over universeel bewustzijn, dat weet, dat wij met zijn allen met elkaar verbonden zijn en verantwoordelijk voor onze aarde.
Als 25% of minder van de meer dan 100 miljard of zo, dat in een decennium door de oliemaatschappijen als winst gemaakt is geinvesteerd zou zijn in nieuwe energie, dan zou het er al geweest zijn .

Japan laat ons zien dat het anders moet en er zijn zelfs nu nog ""computergestuurde""
politici, die roepen; dat kan bij ons niet gebeuren! Zij roepen dit omdat ze nog geen andere
oplossing kunnen zien en er niets anders voorhanden lijkt.
De mens zal het nooit in de hand krijgen, maar kan wel een bewuste band met moeder aarde
onderhouden en haar zelfs sturen, het bewustzijn is gekoppeld.

Het goede nieuws; veel politici zien deze les en er gaat  een golf van compassie en bewustzijn over de aarde.
Japan heeft het vermogen, als geen ander land op aarde, meen ik, om ons te laten zien hoe het anders kan,

In Japan is, naast het zeer oude bewustzijn , een technisch vernuft van ongekende kwaliteit,dat industriele revoluties teweeg heeft gebracht, b.v. de robottisering van de auto industrie,
dat een industriele aardschok teweeg heeft gebracht, de potentie is aanwezig.
Met de bewuste steun van ons allen, ja, ook va JOU , dit is een wereldgebeuren, gaat dit vorm krijgen.

Petrus is geinspireerd door Kryon , Crimson Circle en Lightworker.
  

No comments:

Post a Comment